Категории

Flag Counter

Връщане

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

 

ПРОДУКТИ:

 1. Връщане или замяна на продукти чрез Рекламация е възможно само при условие за съхранение на тяхната опаковка, компект и продуктов вид, заради явен заводски дефекто или дефект получен вследствие на транспортиране.

 2.  

 3. Връщане или замяна на продукти е възможно в срок от 7 календарни дни.

 4.  

 5. След указания срок връщането на продукта е невъзможно!

 6. Не подлежат на връщане никакви електронни книги, документи, бази данни, архиви и другие продукти, изпратени ви по електронната пощаелектронни ваучери (кодове), изтъркани скреч-карти за добавяне на време за разговориотчупени(повредени) СИМ-карти от основата, в която се поставят.

 

УСЛУГИ:

 1. Заплащанетп на услуга чрез сайта се осъществява на основата на предварителна договореност с закупвача (клиента) и на основа на предварително заплащане.

 2. Избирайки и заплащайки дадени услуги, Вие потвърждавате, че заплатените от Вас услуги са изпълнени в пълен обем, документите са прехвърлени и/или подготвени, и Вие нямате никакви претенции или забележки към доставчика на услугата!

 3. Обръщаме Ви особено внимание, че връщане на заплатена сума за дадени услуги не е осигурено и не е възможно!

 

 1. Изпратените на указания от Вас електронен адрес - подготвени по Ваша поръчка електронни документи, електронни книги, GPS-карти и всякаква друга доставна продукция не подлежат на връщане и/или замяна! В случай на неудовлетвореност от получените електронни услуги/продукти, моля, обърнете се към нас като попълните формата в сайта на раздел "Рекламации".

 2. Не носим отговорност за невярно указан от Вас електронен адрес!

 

 1. Внимание! Моля, въвеждайте реални даннни за контакт при регистрация, особено данните за адрес и електронна поща, понеже по тях ще бъде осъществявана доставката на продукти, услуги и документи, в това число и електронни.

 

Не носим отговорност за невярно указан от Вас адрес за доставка и електронен адрес!

Отказ от стоката:

Вие като потребители имате право в 7 дневен срок от датата на поръчката, да се откажете от поръчаните стоки и/или услуги.

 

Количка

Количката е празна.

Валута