Категории

Flag Counter

Плащане с кредитни и дебитни карти

Сайтът NEWLIFE.EU предлага и плащания с кредитни и дебитни карти с логото на Visa, Visa Electron, Maestro и Mastercard ,които се обработват през системата БОРИКА. За да бъде едно плащане упешно трябва да имате необходимата сума за артикула, който желаете да закупите, налична във вашата карта и да въведе вярно найните данни.

Стъпка първа
: Клиентът избира желаният артикул. След окончателния избор, уточнява адрес и начин за доставка след което, избира начина на плащане. При избор за директно плащане онлайн, чрез виртуален пос терминал, клиента се прехвърля към страницата на виртуалният терминал.

Стъпка втора: На страницата на виртуалният терминал, клиента въвежда данните за дебитната или кредитната си карта с която желае да плати. 

Стъпка трета
Клиента се препраща обратно към електронния магазин, където бива уведомен - успешно ли е плащането или не. При избор на е-стока клиент още получи имейл с линка за изтегляне на продкта от сайта или имейл с прикачен продукт. 

Не носим отговорност за грешно посочен от вас имейл!


За да бъде едно плащане успешно артикулът, който желаете да закупите трябва да бъде наличен и данните от вашата кредитна или дебитна карта да бъдат въведени вярно.

При възникали въпроси относто плащания с кредитни и дебитни карти на 
www.newlife.eu можете да се свържете с нас на e-mail:office@newlife.eu ,телефон 088 910 9669

Количка

Количката е празна.

Валута